Data sot:

Tel:
+381 38 22 66 36
Email:
Adresa:
Rr. Bill Clinton nr#130
Vendi:
10000 Prishtinë, KOSOVË
Email: Newsleter \ Abonimi
Pranoni oferta speciale nga buletini jonë: udhëtime, fluturime, pushimeve etj:
Emaili juaj:
Fluturimi juaj në kohë reale:
Moti aktual në Prishtinë:
Paneli i rezervimeve për agjenta:
Username:
Password:

Transfer edhe me Autobus

Kemi transfer dhe linja me autobus për në:

Shqipëri, Mali i Zi, Kroaci, Itali, Stamboll, Gjermani, Zvicërr, Austri, France, etj...

Për çdo kërkesë, çmime, destinim apo ndonjë informatë tjetër, ju lutem na kontaktoni:

Airtour sh.p.k

Adresa: Rr. Bill Clinton #32 10000 Prishtinë, KOSOVË
Telefoni: +381 38 22 66 36 Mob: +377 44 511 991
Fax: +381 38 22 66 34 E-mail: info@airtour.net

SHPËRNDAJE NË RRJETET SOCIALE: Share to Facebook Share to Twitter Share on Google+ More...
Airtour