Data sot:

Tel:
+381 38 22 66 36
Email:
Adresa:
Rr. Bill Clinton nr#130
Vendi:
10000 Prishtinë, KOSOVË
Email: Newsleter \ Abonimi
Pranoni oferta speciale nga buletini jonë: udhëtime, fluturime, pushimeve etj:
Emaili juaj:
Fluturimi juaj në kohë reale:
Moti aktual në Prishtinë:
Paneli i rezervimeve për agjenta:
Username:
Password:
*Ofertat janë të limituara!

DUBAI NJË BOTË TJETËR

Nisja e radhës 18.12.2017 – 25.12.2017

PHOENIX HOTEL 3* 589 €

ORCHID VUE 4* 659 €

METROPOLITAN 4* 699 €

Çmimi përfshin:

 • Fluturimi : Shkup - Dubai - Shkup
 • Akomodimi në hotel me 3*/4* në bazë fjetje me mëngjes
 • Vizitë City Tour Dubai
 • Taksat e aeroportit
 • Taksa turistike
 • Guidë profesionale dhe asistimi ynë gjatë gjithë udhëtimit

Çmimi nuk përfshin:

 • Çdo gjë që nuk është e cekur në rubrikën "Të përfshira"
 • Viza turistike për EBA - 80 EUR
 • Burj Khalifa & Burj Al Arab
 • Jeep Safari
 • Dhow Cruise
 • Abu Dhabi with Ferrari world, Atlantis Aqua venture

SHPËRNDAJE NË RRJETET SOCIALE: Share to Facebook Share to Twitter Share on Google+ More...
Airtour