Data sot:

Tel:
+381 38 22 66 36
Email:
Adresa:
Rr. Bill Clinton nr#130
Vendi:
10000 Prishtinë, KOSOVË
Email: Newsleter \ Abonimi
Pranoni oferta speciale nga buletini jonë: udhëtime, fluturime, pushimeve etj:
Emaili juaj:
Fluturimi juaj në kohë reale:
Moti aktual në Prishtinë:
Paneli i rezervimeve për agjenta:
Username:
Password:
*Ofertat janë të limituara!

LAST MINUTE!!! Stambolli prej 219 € për person

Kaloni 4 ditë të paharrueshme në qytetin ku lindja takon perëndimin, Stambolli është më tepër se një qytet fantastik.

🏨 YIGITALP HOTEL 4★

Nisja me: 25.11.2017 (09:00) Kthimi me: 28.11.2017 (20:00)

Fluturimi realizohet me

Në çmimi përfshihet:
✔️Akomodimin në hotel me mëngjes për person,
✔️Fluturim direkt Prishtinë - Stamboll dhe anasjelltas me Turkish Airlines,
✔️Transfer Aeroport - Hotel - Aeroport.

SHPËRNDAJE NË RRJETET SOCIALE: Share to Facebook Share to Twitter Share on Google+ More...
Airtour