Data sot:

Tel:
+381 38 22 66 36
Email:
Adresa:
Rr. Bill Clinton nr#130
Vendi:
10000 Prishtinë, KOSOVË
Email: Newsleter \ Abonimi
Pranoni oferta speciale nga buletini jonë: udhëtime, fluturime, pushimeve etj:
Emaili juaj:
Fluturimi juaj në kohë reale:
Moti aktual në Prishtinë:
Paneli i rezervimeve për agjenta:
Username:
Password:
*Ofertat janë të limituara!

DUBAI NJË BOTË TJETËR

Ofertat janë valide për fluturimin 30.11.2017 – 4 Netë

  • METROPOLITAN 4* = 579 EUR
  • Sheikh Zayed Road Exit 41, Al Thanya Street - Dubai - United Arab Emirates
  • ORCHID VUE 4* = 530 EUR
  • 1a Street Bur Dubai P.O. box is 185170 Dubai, United Arab Emirates
  • PHOENIX HOTEL 3* = 488 EUR
  • St.28, Community 118.Nakheel Area.Deira , Dubai, United Arab Emirates


Cmimi përfshin:
* Fluturimin direkt SHKUP-DUBAI-SHKUP
* Hotelin me mëngjes
* Taksat Shtetërore dhe të Akomodimit
* Transferin
* City Tour
* Guide përcjellëse me Grupin.

SHPËRNDAJE NË RRJETET SOCIALE: Share to Facebook Share to Twitter Share on Google+ More...
Airtour