Data sot:

Tel:
+381 38 22 66 36
Email:
Adresa:
Rr. Bill Clinton nr#130
Vendi:
10000 Prishtinë, KOSOVË
Email: Newsleter \ Abonimi
Pranoni oferta speciale nga buletini jonë: udhëtime, fluturime, pushimeve etj:
Emaili juaj:
Fluturimi juaj në kohë reale:
Moti aktual në Prishtinë:
Paneli i rezervimeve për agjenta:
Username:
Password:
*Ofertat janë të limituara!

Udhë​tim në​ DUBAI prej - 599 € / Për 4 netë

Nisja me 30.11.2017 - 4 nete / për person
Kthimi me 04.12.2017

Te perfshira:

 • Udhetim me avion Shkup - Dubai - Shkup;
 • Transferta Prishtine - Shkup - Prishtine;
 • Akomodimi ne AlKhoory Executive Hotel - http://alkhooryhotels.com/executivehotel/
 • Programi City Tour Dubai;
 • Guide profesionale, Asistenca jone gjate gjithe kohes.
 • Taksat e fjetjes dhe te fluturimit

Te paperfshira:

 • Viza Turistike (80 Eur);
 • Burj Khalifa & Burj Al Arab;
 • Jeep Safari ne shkretetire;
 • Dhow Cruise;
 • Abu Dhabi with Ferrari world;
 • Atlantis Aqua Venture;

Cdo gje qe nuk eshte e cekur ne rubriken “Te perfshira”;

Pikat kryesore

 • Dubai Mall - Shoping Center
 • Jumeirah Mosque
 • Emirates Tour
 • Atlantis The Palm
 • Palm Jumeirah
 • Burj Al Arab

Përshkrimi i Programit:
Dita 1: PRISHTINË – SHKUP – DUBAI (FLUTURIM DIREKT dhe TRANSPORT I ORGANIZUAR);
Dita 2: DUBAI City TOUR me ciceron profesional;
Dita 3: DUBAI (Programet Ekstra);
Dita 4: DUBAI (Programet Ekstra);
Dita 5: DUBAI (Kthimi në Shkup-Prishtinë);
Check-out nga hoteli dhe transferi në Aeroportin Internacional të Dubait. Fluturimi nga Dubai në Shkup
Mbërritja në Prishtinë me transfer të organizuar.

SHPËRNDAJE NË RRJETET SOCIALE: Share to Facebook Share to Twitter Share on Google+ More...
Airtour