Data sot:

Tel:
+381 38 22 66 36
Email:
Adresa:
Rr. Bill Clinton nr#130
Vendi:
10000 Prishtinë, KOSOVË
Email: Newsleter \ Abonimi
Pranoni oferta speciale nga buletini jonë: udhëtime, fluturime, pushimeve etj:
Emaili juaj:
Fluturimi juaj në kohë reale:
Moti aktual në Prishtinë:
Paneli i rezervimeve për agjenta:
Username:
Password:
*Ofertat janë të limituara!

ISTANBUL & CAPPADOCIA, për vetëm 299 €

Risi këtë sezonë u sjellim permes kombinimit te qytetit më te bukur të Stambollit dhe pamjet e mrekullueshme që din të ofrojë vetëm Cappadocia...

1 Natë në LADY DIANA STAMBOLL 4* (Sultanahmet) www.ladydianahotel.com

2 Netë QUEENS CAVE CAPPADOCIA 4*HB (Mëngjes dhe darkë) www.queenshotelcappadocia.com

Çmimi përfshin:

Bileten e aeroplanit Prishtinë Stamboll
Transferin Aeroport Hotel
Akomodimin në hotel Stamboll
Mëngjesin
TransferinHotel Aeroport
Biletën e aeroplanit Stamboll Kayseri
Transferin Aeroport Hotel
Akomodimin në hotel
Mëngjesin dhe darkën në Cappadocia
Transferin hotel aeroport
Bileten e aeroplanit Kayseri Stamboll Prishtinë
Taxat e aeroportit

Nisjet cdo të Premte kthimi të Hanën, fluturimi i pare me datë: 03 Nëntor 2017

SHPËRNDAJE NË RRJETET SOCIALE: Share to Facebook Share to Twitter Share on Google+ More...
Airtour