Data sot:

Tel:
+381 38 22 66 36
Email:
Adresa:
Rr. Bill Clinton nr#130
Vendi:
10000 Prishtinë, KOSOVË
Email: Newsleter \ Abonimi
Pranoni oferta speciale nga buletini jonë: udhëtime, fluturime, pushimeve etj:
Emaili juaj:
Fluturimi juaj në kohë reale:
Moti aktual në Prishtinë:
Paneli i rezervimeve për agjenta:
Username:
Password:
*Ofertat janë të limituara!

DUBROVNIKU- Ivka Hotel Dubrovnik: 145 €

Nisja 27 tetor; 2 nete, grupi i konfirmuar

PROGRAMI
Nisja nje dite me heret ne ora 23:30 prane Sheshit 21 Prishtine (akomodimi ne Autobus, eshte ne sistemin “ FIRST COME FIRST SERVE”, andaj kush vjen me kohe merr ulesen qe deshiron, uleset nuk jane te ndara, perveq 2 uleseve te para mbrapa shoferit qe jane te ndara per guiden dhe percjellesin si dhe uleset tjera te porositura dhe paguara). Rezervimi i uleses paraprakisht mund te behet edhe me pagese shtese 3 EUR per person ne momentin e rezervimit dhe mund te shifet se ku do te ulet ne autobus.

CMIMI per min 25-30 Persona: 155 EUR per person dhome Double, (+30 eur nese merr single)
CMIMI per min 30-40 Persona: 145 EUR per person dhome Double, (+30 eur nese merr single)

Perfshihet:
-Udhetimi me Bus, Taksat, Hoteli Mengjes dhe Darke
-HOTEL IVKA *ose ngjajshem ( http://www.hotel-ivka.com/en/)
-City Tour + City Break KOTOR dhe BUDVA
-Guidat Profesionale Lokale dhe Kroate

Nuk perfshihet:
-Viza (60 eur),
-Sigurimi Shendetsor (10 eur),
-Cdo gje qe nuk eshte ne Te Perfshira.

DITA 1:
Arritja ne Hotel ne ora 09:30 Mengjes
• Mengjesi i pare ketu nuk perfshihet
• Marrja e dhomes ne ora 12:00 – 12:30
• Pushim ne hotel deri ne oren 14:30
• Shetitja me ciceron profesional kroat dhe shqiptar ne qytetin e vjeter te DUBROVNIKUT nga ora 14:30 – 18:00
• Darka (e perfshire ne cmim) nga ora 19:00 – 21:00
• Mbremje e lire

DITA 2:
Shetitjet ne CAVTAT
• Mengjesi ne hotel (i perfshire ne cmim)
• Dalja nga hoteli ne ora 10:00 dhe shetitje rreth ishullit te CAVTATIT per dy ore duke shijuar bregun e detit dhe ajrin e paster prane parkut te mrekullueshem
• Dreka sipas deshires (nuk perfshihet ne cmim)
• Shetitje me anije nëpër 22 ishujt perreth Dubrovnikut dhe Cavtatit (nuk perfshihet ne cmim dhe mund te kushtoj rreth 7-10 EUR per person)
• Darka (e perfshire ne cmim) nga ora 19:00 – 21:00

DITA 3:
Vizitat ne Kotor dhe Budva:
• Mengjesi ne hotel (i perfshire ne cmim)
• Nisja per ne Kotor në ora 09:30
• Vizita Kotorit per rreth 1.30 orë (gjate rruges ndalemi per foto ne pika te ndryshme)
• Vizita Budves per rreth 1.30 orë
• Dreka sipas deshires (nuk perfshihet ne cmim)
• Arritja ne Prishtinë rreth orës 23:30 tek Sheshi 21DOKUMENTET E NEVOJSHME PËR LËSHIM TË VIZËS*

1. Dëshmi e pagesës së taksës konsullore për vizë - taksa paguhet në Raiffeisen Bank para dorëzimit të kërkesës për vizë në shumë prej 60, 00 EUR.
2. Pasaporta - duhet të jetë e lëshuar në 10 vite të fundit, duhet të jetë e vlefshme për të paktën tre (3) muaj pas skadimit të vizës, dhe së paku me dy (2) faqe të zbrazëta për vendosjen e vizës.
3. Certifikata e lindjes - për fëmijët e mitur, nën moshën 18 vjeçare - nëse bëhet fjala për Certifikatën e lindjes së Kosovës e njëjta duhet të vërtetohet në procedurën e legalizimit të plotë të dokumenteve
4. 1 fotografi (35x45 mm) - biometrike me dimenzionet e cekura dhe me prapavijë të bardhë.
5. Kontrata e punës - e përkthyer në gjuhën kroate ose angleze (detyrueshme me perkthim zyrtare)
§ Për pronaret - certifikata e regjistrimit të biznesit.
§ Për pensionistet- dëftesa e pranimit të pensionit.
§ Për nxënësit dhe studentet - vërtetimi i shkollës ose fakultetit – i përkthyer në gjuhën kroate ose angleze.
6. Mjete financiare për mbulimin e shpenzimeve - Pasqyra e llogarisë bankare për 3 muaj të fundit, e vërtetuar nga banka.
7. Vërtetim mbi pagesat e kontributeve pensionale (gjendja e pagesave të TRUST-it pensional)
8.Sigurimi shendetesore


* Përveç dokumenteve të lartëcekura, Ambasada mban të drejtën për të kërkuar dokumente të tjera me të cilat mund të arsyetohet kërkimi i vizës, dhe VAS TOUR OPERATOR nuk ka asnje rol ne procesimin e vizes, dhe as nostrifikimit te dokumenteve, klienti duhet pasur kujdes ne dorezimin e tyre tek ne.


SHPËRNDAJE NË RRJETET SOCIALE: Share to Facebook Share to Twitter Share on Google+ More...
Airtour