Data sot:

Tel:
+381 38 22 66 36
Email:
Adresa:
Rr. Bill Clinton nr#130
Vendi:
10000 Prishtinë, KOSOVË
Email: Newsleter \ Abonimi
Pranoni oferta speciale nga buletini jonë: udhëtime, fluturime, pushimeve etj:
Emaili juaj:
Fluturimi juaj në kohë reale:
Moti aktual në Prishtinë:
Paneli i rezervimeve për agjenta:
Username:
Password:
*Ofertat janë të limituara!

DUBROVNIK TOUR 07 - 09 prill 145 € p.p me dhomë dyshe

Cmimi perfshin:
- Udhetimin me autobus komod;
- Hotel 4 yje me mengjes dhe darke;
- Shetitje per 3 dite radhazi sipas programit;
- Ciceron shqipetar dhe kroat;

Cmimi nuk perfshin:
- Viza 60EUR;
- Sigurimin shendetesor 6 EUR

PROGRAMI
Nisja: 06.04 ora 23:30 prane sheshit 21 Prishtine (akomodimi ne Autobus, eshte ne sistemin “FIRST COME FIRST SERVE”, andaj kush vjen me kohe merr ulesen qe deshiron, uleset nuk jane te ndara, perveq 2 uleseve te para mbrapa shoferit qe jane te ndara per guiden dhe percjellesin si dhe uleset tjera te porositura dhe paguara, per ta rezervuar ulesen duhen te paguani 3 EUR per ulese).

Arritja ne Hotel: 07.04 rreth ores 10:00
• Marrja e dhomes (mund te zgjas deri ne ora 12:00 varesisht nga disponueshmeria);
• Pushim ne hotel deri ne oren 15:00, pastaj shetitje ne qytetin e vjeter sipas programit me ciceron;
• Darka (e perfshire ne cmim) nga ora 19:00 – 21:00;
• Mbremje e lireShetitjet ne CAVTAT: 08.04
• Mengjesi ne hotel (i perfshire ne cmim);
• Dalja nga hoteli ne ora 10:00 dhe shetitje rreth ishullit te CAVTATIT per dy ore duke shijuar bregun e detit dhe ajrin e paster prane parkut te mrekullueshem;
• Dreka sipas deshires (nuk perfshihet ne cmim);
• Shetitje me anije nëpër 22 ishujt perreth Dubrovnikut dhe Cavtatit (nuk perfshihet ne cmim dhe mund te kushtoje rreth 7-10 EUR per person);
• Darka (e perfshire ne cmim) nga ora 19:00 – 21:00

Vizitat ne Kotor dhe Budva: 09.04
• Mengjesi ne hotel (i perfshire ne cmim) dhe nisja ne ora 09:30
• Vizita Kotorit per rreth 1.30 orë (gjate rruges ndalemi per foto dhe pika te ndryshme);
• Vizita Budves ;
• Arritja ne Prishtinë rreth orës 23:00 tek Sheshi 21

Termini per viza eshte I paracaktuar me date 27 Mars andaj ju lutem ta respektoni daten 20 Mars si limit kohor maksimal;* Dokumentet qe duhen nga ana juaj per aplikim per viza jane:
1. Pasaporta valide se paku 6 muaj;
2. Kontrata origjinale e punes ne gjuhen angleze;
3. Fotografi e formatit per pasaporte;
4. Dokumenti i Trustit Pensional;
5. Certifikata e marteses ne rast se merrni bashkeshorten me vete/apo familjare;
6. Pagesa perkatese;
7. Qarkullimi bankar 3 muaj;

SHPËRNDAJE NË RRJETET SOCIALE: Share to Facebook Share to Twitter Share on Google+ More...
Airtour