Data sot:

Tel:
+381 38 22 66 36
Email:
Adresa:
Rr. Bill Clinton nr#130
Vendi:
10000 Prishtinë, KOSOVË
Email: Newsleter \ Abonimi
Pranoni oferta speciale nga buletini jonë: udhëtime, fluturime, pushimeve etj:
Emaili juaj:
Fluturimi juaj në kohë reale:
Moti aktual në Prishtinë:
Paneli i rezervimeve për agjenta:
Username:
Password:
*Ofertat janë të limituara!

Vikend në CAPPADOCIA, Hotel IHLARA KONAKLARI HB - 260 €


Çmimi përfshin:
*Biletën e aeroplanit Prishtinë Stamboll Kayseri kthyse me Pegasus Airlines
*Akomodimin në hotel me mëngjes dhe darkë
*Transferin Aeroport-Hotel-Aeroport

Nisja çdo të Premte dhe kthimi çdo të Hane Datat prej 04.11.16 deri me 17.03.2017

Detajet e fluturimit:

RP/PRNKO3685/
1 PC 854 P 04NOV 5 PRNSAW HK1 0500 0830
2 PC 166 P 04NOV 5 SAWASR HK1 0940 1100
3 PC4165 G 07NOV 1 ASRSAW HK1 1710 1835
4 PC 853 G 07NOV 1 SAWPRN HK1 2215 2200

SHPËRNDAJE NË RRJETET SOCIALE: Share to Facebook Share to Twitter Share on Google+ More...
Airtour