Data sot:

Tel:
+381 38 22 66 36
Email:
Adresa:
Rr. Bill Clinton nr#130
Vendi:
10000 Prishtinë, KOSOVË
Email: Newsleter \ Abonimi
Pranoni oferta speciale nga buletini jonë: udhëtime, fluturime, pushimeve etj:
Emaili juaj:
Fluturimi juaj në kohë reale:
Moti aktual në Prishtinë:
Paneli i rezervimeve për agjenta:
Username:
Password:
*Ofertat janë të limituara!

​BANSKO 2018 - Për 4 netë​

Nisja 03.01.2018 Kthimi 07.01.2018

ZARA HOTEL 4* HB 175 € për person

Image result for ZARA HOTEL bansko

CASA KARINA HOTEL 4* HB 175 € për person

Image result for CASA KARINA HOTEL bansko

ASTERA HOTEL 4* HB 265 € për person

Image result for ASTERA HOTEL bansko

Çmimi përfshin:
Akomodimin në hotel
Mëngjesin dhe darkën
Taksat turistike

Transporti Opsional Prishtinë BANSKO Prishtinë 35€ për person …

SHPËRNDAJE NË RRJETET SOCIALE: Share to Facebook Share to Twitter Share on Google+ More...
Airtour