Data sot:

Tel:
+381 38 22 66 36
Email:
Adresa:
Rr. Bill Clinton nr#130
Vendi:
10000 Prishtinë, KOSOVË
Email: Newsleter \ Abonimi
Pranoni oferta speciale nga buletini jonë: udhëtime, fluturime, pushimeve etj:
Emaili juaj:
Fluturimi juaj në kohë reale:
Moti aktual në Prishtinë:
Paneli i rezervimeve për agjenta:
Username:
Password:
*Ofertat janë të limituara!

BANSKO Pako - ALL IN ONE!!!

MURA HOTEL 3* BB 210€ 4Netë dhe 325€ 7Netë

Periudha e udhëtimit 02.01.18 – 20.01.18 dhe 29.01.18 – 01.04.18

MURA HOTEL 3* BB 210 € EUR 4 Nete dhe 325 € EURO 7 Nete BANSKO SKIJIM skijo me airtour

Çmimi përfshin:

*Akomodimin në hotel
*Mëngjesin
*Taksat Turistike
*Ski pass
*Paisjet e skijimit
*Mësuesin e skijimit
*Skijim në mbrëmje
*Transferin deri te Gondola Lifti
*Shfrytëzimin e Jacuzit,dhomës relax,sauna,banjo me avull .

BANSKO & PIRIN HOTEL 4* HB 270€ 4Netë dhe 425€ 7Netë

Periudha e udhëtimit 02.01.18 – 20.01.18 dhe 29.01.18 – 01.04.18

BANSKO & PIRIN HOTEL 4* HB 270 € EURO 4 Nete dhe 425 € EUR 7 Nete

Çmimi përfshin:

*Akomodimin në hotel
*Mëngjesin dhe darkën
*Taksat Turistike
*Ski pass
*Paisjet e skijimit
*Mësuesin e skijimit
*Skijim në mbrëmje
*Transferin deri te Gondola Lifti
*Shfrytëzimin e pishinës së brendshme,fitness,sauna,banjo me avull .

STRAZHITE HOTEL 4* HB 330€ 4Netë dhe 525€ 7Netë

Periudha e udhëtimit 02.01.18 – 20.01.18 dhe 29.01.18 – 01.04.18

STRAZHITE HOTEL 4* HB 330 € EURO 4 Nete dhe 525 € 7 Nete

Çmimi përfshin:

*Akomodimin në hotel
*Mëngjesin dhe darkën
*Taksat Turistike
*Ski pass
*Paisjet e skijimit
*Mësuesin e skijimit
*Skijim në mbrëmje
*Transferin deri te Gondola Lifti
*Shfrytëzimin e pishinës së brendshme,fitness,sauna,banjo me avull .

SHPËRNDAJE NË RRJETET SOCIALE: Share to Facebook Share to Twitter Share on Google+ More...
Airtour