Data sot:

Tel:
+381 38 22 66 36
Email:
Adresa:
Rr. Bill Clinton nr#130
Vendi:
10000 Prishtinë, KOSOVË
Email: Newsleter \ Abonimi
Pranoni oferta speciale nga buletini jonë: udhëtime, fluturime, pushimeve etj:
Emaili juaj:
Fluturimi juaj në kohë reale:
Moti aktual në Prishtinë:
Paneli i rezervimeve për agjenta:
Username:
Password:
*Ofertat janë të limituara!

Skijim në BANSKO, rezervoni më herët dhe përfitoni këto çmime!

CASA KARINA 4* 125 € 4 netë , 190 € 7 netë

Periudha e udhëtimit (04.01.18 deri me 28.02.18) | Early booking 25% I përfshirë në çmim për rezervime deri me 15.11.2017

CASA KARINA 4* Bansko 125 € 4Nete 7 Nete

Çmimi përfshin:

  • Akomodimin në hotel
  • Mëngjesin dhe Darkën
  • Taksat turistike
  • Pishinë e brendshme ,sauna,fitnes,banjo me avull,Wifi dhe parking .
  • Zbritjën prej 25%

EMERALD HOTEL 4* HB 180 € 4 netë , 290 € 7 netë

Periudha e udhëtimit (04.01.18 deri me 11.01.18) | Early booking 10% I përfshirë në çmim për rezervime deri me 15.11.2017

EMERALD HOTEL 4* Bansko HB 4 nete 7 nete

Çmimi përfshin:

  • Akomodimin në hotel
  • Mëngjesin dhe Darkën
  • Taksat turistike
  • Pishinë e brendshme ,sauna,fitnes,banjo me avull,Wifi dhe parking .
  • Zbritjën prej 10%
SHPËRNDAJE NË RRJETET SOCIALE: Share to Facebook Share to Twitter Share on Google+ More...
Airtour