Skijim në MAVROVË - Rezervoni më herët, përfitoni çmimin!">
Data sot:

Tel:
+381 38 22 66 36
Email:
Adresa:
Rr. Bill Clinton nr#130
Vendi:
10000 Prishtinë, KOSOVË
Email: Newsleter \ Abonimi
Pranoni oferta speciale nga buletini jonë: udhëtime, fluturime, pushimeve etj:
Emaili juaj:
Fluturimi juaj në kohë reale:
Moti aktual në Prishtinë:
Paneli i rezervimeve për agjenta:
Username:
Password:
*Vendet janë të limituara!

Skijim në MAVROVË - Rezervoni më herët, përfitoni çmimin!

3 netë All-In-One (Sezoni fillon me 03.01.2018)
Nga 175€ për person
SPORT HOTEL ★★★

Hotel me 3 yje
Mëngjes + Darkë
Skipass gjatë gjithë qëndrimit
Skija apo snowboard, qizme dhe shtaga
Instruktor për skijim
Asistence 24 orë
Transporti cdo dite për vetëm 20€ shtesë kthyese

3 nete All-In-One (Sezoni fillon me 03.01.2018) Nga 160 euro per person SPORT HOTEL

3 netë All-In-One (Sezoni fillon me 03.01.2018)
Nga 195€ për person
BISTRA HOTEL ★★★★

Hotel me 4 yje afër teleferikut
Pishinë dhe saunë
Mëngjes + Darkë
Skipass gjatë gjithë qëndrimit
Skija apo snowboard, qizme dhe shtaga
Instruktor për skijim
Asistence 24 orë
Transport cdo dite për vetëm 20€ shtesë kthyese

4 nete All-In-One (Sezoni fillon me 03.01.2018) Nga 195 eur per person BISTRA HOTEL

SHPËRNDAJE NË RRJETET SOCIALE: Share to Facebook Share to Twitter Share on Google+ More...
Airtour