Data sot:


Tel:
+381 38 22 66 36
Email:
Adresa:
Rr. Bill Clinton nr#130
Vendi:
10000 Prishtinë, KOSOVË
Email: Newsleter \ Abonimi
Pranoni oferta speciale nga buletini jonë: udhëtime, fluturime, pushimeve etj:
Emaili juaj:
Fluturimi juaj në kohë reale:
Moti aktual në Prishtinë:
Paneli i rezervimeve për agjenta:
Username:
Password:
*Vendet janë të limituara!

Ejani edhe ju në Londër për Shën Valentin për vetëm 699€

***Happy Valentine’s Day in London***

Nisja me 13 deri 17 Shkurt 2018 (5 dite/ 4 nete)

Vizitohen:

- Tower Bridge (Ura e kullës)
- Tower of London (Kulla e Londrës)
- London Bridge (Ura e Londrës)
- London Eye (Syri i Londrës)
- St. Paul’s Cathedral (Katedralja e St. Paul)
- Westminster Bridge
- Big Ben (Ora e Big Benit)
- UK Parliament (Parlamenti I Londrës)
- Westminster Abbey
- St James Park & Green Pak
- Buckingham Palace (Pallati Mbretëror)
- Hyde Park
- National Gallery (Galeria Nacionale)
- Trafalgar Square (Sheshi i 4 Luanëve)
- The British Museum (Muzeu Kombëtar)
- Natural History Museum (Muzeu Natyral i Historisë)
- Piccadilly Circus
- Oxford Circus (Vend I shkëlqyer për Shopping).

Opsionale:
- Fc Chelsea and Fc Arsenal Stadiums (Opsionale)
- London Eye Cabin (Syri i Londrës Tour - Opsionale)

Ne çmim përfshihen:

- Viza (aplikimi kryhet nga ne dhe taksa e vizes)
- Bilete Kthyese Prishtine - Londër - Prishtine
- Hotelet me mëngjes
- Sigurimi shëndetësor
- Guida
- Vizitat ne Muzeumet si:

Image result for london valentines day

1. British Museum ( Eksploro historinë e njerizimit përmes koleksionit te mrekullueshëm Britanik qe gjenden artefakte nga e gjithë Bota, qysh nga fillimi i civilizimit, perandorinë Egjiptianë, Romake, Bizantine, Iliriket e vjetër e deri ne kohet moderne.
2. Natural History Museum
Vizitoni sallat spektakolare te Muzeut te Historisë Natyrore, duke skeletet e gjallesave parahistorike, dinozaurëve, balenave miliona vjeçare.
3. National Gallery (Galeria Kombëtare, zbuloni me shume se 2000 piktura nga Mesjeta deri ne shekullin e 20-te, duke pare veprat e mjeshtreve te Piktures dhe Artit si Da Vinci, Botticelli, Caravagggio dhe Van Gogh.

Ne çmim nuk përfshihen çdo gjë qe nuk është cekur ne program.

SHPËRNDAJE NË RRJETET SOCIALE: Share to Facebook Share to Twitter Share on Google+ More...
Airtour