Data sot:

Tel:
+381 38 22 66 36
Email:
Adresa:
Rr. Bill Clinton nr#130
Vendi:
10000 Prishtinë, KOSOVË
Email: Newsleter \ Abonimi
Pranoni oferta speciale nga buletini jonë: udhëtime, fluturime, pushimeve etj:
Emaili juaj:
Fluturimi juaj në kohë reale:
Moti aktual në Prishtinë:
Paneli i rezervimeve për agjenta:
Username:
Password:
*Vendet janë të limituara!

Stambolli me Turkish Airlines...

Turkush Airlines fluturon çdo ditë, dy herë në ditë në mëngjes dhe mbrëmje nga aeroporti i Prishtinës në aeroportin e Stambollit Ataturk:

Nr. i flut. Dita Nga Për në Nisja Arritja
TK1018 1234567 PRN IST 09:05 11:40
TK1020 1234567 PRN IST 20:40 23:20

Turkush Airlines fluturon çdo ditë, dy herë në ditë në mëngjes dhe mbrëmje nga aeroporti i Stambollit Ataturk në aeroportin e Prishtinës:

Nr. i flut. Dita Nga Për në Nisja Arritja
TK1017 1234567 IST PRN 07:35 08:10
TK1019 1234567 IST PRN 19:10 19:45

SHPËRNDAJE NË RRJETET SOCIALE: Share to Facebook Share to Twitter Share on Google+ More...
Airtour